De bijeenkomsten zijn georganiseerd rondom het thema interventies en duurzame inzetbaarheid van ouder wordende werknemers (zoals: duurzame inzetbaarheid oudere werknemers en interventies, kosten-baten analyse interventies, beleidsadvies en duurzame inzetbaarheid et cetera).

Het NKDI betreft een kennisnetwerk zonder commerciële doeleinden en vraagt slechts een vergoeding voor het werk van de office manager van het kennisnetwerk en voor het realiseren van de bijeenkomsten; inschrijving voor het Hoogbegaafdheidscongres op 27 juni a.s. kost 69 euro per persoon (studenten € 39,00) per kennisbijeenkomst; relevante hand-outs, lunch en borrel inbegrepen.

Hoogbegaafdheids congres programma info

De kennispartners en de projectorganisatie van het NKDI zullen samen komen tot de gewenste thema’s van de bijeenkomsten. Op deze bijeenkomsten georganiseerd door het NKDI zullen verschillende relevante sprekers (interactieve) presentaties geven en is er veel ruimte voor netwerken.

Ons volgende congres zal plaatsvinden op 27 juni 2014 bij UU (Universiteit van Utrecht). Meer informatie hierover vindt u onder de desbetreffende link.Graag tot ziens!

Share this article