Workshop Samenwerken ervaar de kracht van muziek

©PRISMA ENSEMBLE WORKSHOP MUZIEK EN VITALITEIT

Vanuit onze passie voor muziek, het geloof dat muziek altijd meer teweegbrengt dan 1000 woorden, en de onzichtbare kracht van muziek, geeft het Prisma ensemble workshops op maat voor bedrijven en organisaties die meer uit hun organisatie willen halen.

Die nieuwsgierig zijn naar dat wat muziek voor hen, hun medewerkers, hun klanten of cliënten kan betekenen, zowel als voorbeeld maar ook als middel.

Zoals elk muziekstuk anders is, is ook elke organisatie anders en worden de workshops in overleg samengesteld en toegepast op uw vraag.

Thema’s als samenwerken, communicatie, de betekenis van leiderschap, wat brengt livemuziek teweeg en gericht luisteren komen aan bod.

Uitgegaan wordt van het participatie principe: ervaren, deelnemen, uitproberen en buiten je comfort zone treden. Samen met je collega’s een sprong in het diepe wagen. Plezier staat voorop!

 Violisten Arthur Ornée, Eva Bengtsson, altvioliste Marieke Wenink en celliste Joke den Heijer delen de overtuiging dat de kracht van muziek verder rijkt dan de concertzaal, wat zij elke dag ervaren willen ze uitdragen juist buiten die concertzaal, op de werkvloer, zonder afstand, adembenemend dichtbij.

 

Contact: muziekvitaal@gmail.com Eva Bengtsson

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *